Miért szeretik jobban a férfiak a dús keblű hölgyeket?

fullbeauty

 

Nem kell komoly szexológusnak lennünk ahhoz, hogy leszögezzük: a férfiak szereik a tekintetüket a női melleken felejteni. Vagyis ha egy férfi szóba elegyedik egy hölggyel, szinte kizárt, hogy ne essen a tekintete az illető hölgy keblére. Véleményem szerint ez a génjeikbe van kódolva. Ezzel fel is oldoztam a férfiakat. Az viszont mindig is izgatott, miért preferálják a férfiak a nagy mellű hölgyeket jobban, mint az átlagos méretekkel rendelkezőket.

nagy_mell_1.png

 

Sok komoly tudóst is izgatott ez a kérdés, nem csak engem, és rengeteg kísérletet is végeztek a témával kapcsolatban. Szóval a jelenséget teljes mértékben komolyan kell venni! Nézzük, milyen  lehetséges magyarázatok vannak rá.

Az első tézis: a legtöbb férfi azért találja sokkal vonzóbbnak a nagyobb melleket, mert ez a testrész továbbra is a nőiesség hagyományos fogalmaival kapcsolódik össze. Sőt, egyes kutatásokból kiderült, hogy a férfiak, ha éhesek, sokkal jobban vonzódnak a dús keblekhez.

Talán ezt a „csecsemő” énjükkel lehet összefüggésbe hozni, mikor még a női mell a táplálékot is jelentette számukra.

A második tézis lehet a szexualitás: a férfiak a nagyobb mellű nőket szexisebbnek, kacérabbnak tartják, ugyanakkor kevésbé erkölcsösnek, és ezzel párhuzamosan nagyobb étvágyúnak is. Tehát mondjuk, egy szórakozóhelyen, sokkal gyorsabban leszólítanak egy nagyobb mellű nőt, mint egy kis mellű hölgyet. Hogy ezt a tényt alá is támasszuk, a C kosaras melltartóban lévő hölgyek népszerűbbek voltak, mint a B vagy az A kosarat viselők.

A harmadik ok: a szaporodás. Az evolúciós szempontból a mell a nőiesség és egyben a termékenység szimbóluma. A férfi pedig arra játszik, hogy génjeit az utódba örökítse, és erre egy vénuszi idomokkal megáldott nővel nagyobb esélye van. Ez persze csak a férfiak tudatalattijában létező gondolat, hiszen akkor csak a nagy mellű nőknek tudnának gyermeket szülni…

 nagy_mell_2.jpg

Azt azonban feltétel nélkül megállapíthatjuk, hogy a mell évezredek óta a nőiesség szimbóluma, és mindig is izgatta a férfiak fantáziáját. Szexológusok szerint a keblek formája és mérete jelentősen befolyásolja a személyiséget. Akiket a természet nem áldott meg dús, feszes, formás idomokkal, legtöbb esetben általában irigykednek is a szerencsésebb hölgytársaikra, és úgy érzik a természet egy kicsit szűkmarkúan bánt velük ezen a területen. És lássuk be az irigység nagyon komoly lelki traumákhoz is vezethet. Erre azonban semmi szükség, hiszen ezen a „problémán” manapság már könnyen lehet mellplasztika beavatkozásokkal segíteni. Mondhatjuk bátran az egyik legnépszerűbb szépészeti beavatkozás a nők körében a mellnagyobbítás.

Nagyon fontos, hogy a plasztikai sebészek véleményét, segítségét kérjék ki a hölgyek. Az ok nagyon egyszerű: ha már meghozták a döntést, hogy kebelméretüket megnövelik, hajlamosak átesni a ló másik oldalára, és egy alkatukhoz nem illő formát, és méretet választani. Ekkor van óriási szerepe a plasztikai sebésznek, aki objektíven látja a plasztikai műtétre készülő hölgyet, és tanácsot ad neki, hogy mi a neki legmegfelelőbb méret és forma.

A végső igazsághoz azonban hozzá tartozik, hogy természetesen egy nő szépségét nem a mellbősége határozza meg. Tehát mielőtt azonnal plasztikai sebészhez fordulnál, és minimum C kosárméretet követelnél, gondolj bele, mennyi minden közrejátszik még a csábításban: az arc, a derék, a csípő, a láb, a haj, az illat, a kéz, a szem, az orr, a mozgás. Hiszen úgyis a kémia dönt.

Ha azonban mégis gondolkozol azon, hogy kebleid méretét megnöveld, akkor a Full Beauty a Budapest Plasztika Intézetet ajánlja!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr6011950349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mandulazöld (törölt) 2017.03.15. 11:39:52

:))
Egy FÉRFI nem mell alapján fog dönteni, és párt keresni sem, a Férfit a NŐ egész lénye érinti meg, ami külső-belső összhang.

Akiket a mellek vonzzák és a külsőségek, azok felnőtt testben lévő kisfiúk, akik éretlenek még kapcsolatra. A kebelbéli barátság és az altáji gerjedelem, plusz a fizikai szervek és érzékszervek kielégítése az első.

Népszerű, mert nem kell hozzá sem lélek sem szív.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...