A fáradtság jelei ellen

fullbeauty

Túlhajszoltak vagyunk, és ezt nem csak a bőrünk fakósága, de a szemünk alatti sötét karikák is jól megmutatják. Az Astor legújabb 3 az 1-ben korrektor- highlighter újdonságával próbál ezen nekünk segíteni.

astor_lift-me-up-ast-16171644-05-640x682.jpg

 

Hogy mit tud ez a termék? Láthatóan megemeli, kivilágosítja és egyenletesen simává teszi a szemkörnyék finom bőrét, friss, fiatal, üde megjelenést kölcsönözve.
A sokoldalú korrektor-highlighter azonnal kellemesen hidratált érzést biztosít. A szemkörnyék bőre szinte új életre kel és ápolt, kényeztetően finom érzéssel telik meg, a bőr rugalmassá válik. A formula öregedésgátló peptideket tartalmaz, melyek szinte feltöltik a bőrt. A ráncocskák eltűnnek, kiegyenlítődnek, a bőr láthatóan feszesebbé válik, szerkezete tömörebb és rugalmasabb lesz. A C és E vitamin extra dózisú ápoló és védő hatást biztosít. Természetesen Heidi Klum ajánlásával!

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr811939273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...