Hajápolás by Lush

fullbeauty

Dúsabb hatású hajat szeretnél? Fényesebb fürtöket? Hidratált hajszálakat? A Lush termékeiben található friss összetevőkkel gyengéd, szeretetteljes ápolásban részesítheted a hajad. Öszeállítottunk Nektek  egy praktikus útmutatót, ami a segít, hogy kiválaszthasd a hajad igényeinek legjobban megfelelő összetevőket, és hajkoronád mindig igazi ékesség legyen!

Tengeri só

A durva szemű tengeri só tele van tápanyagokkal, melyek segítenek, hogy hajad és fejbőröd egészséges maradjon és annak is tűnjön. A tengeri sóban rengeteg olyan ásványi anyag található – például nátrium és magnézium –, mely a tengervízben természetes módon jelen van. Ezek az anyagok puhítják és kondicionálják a hajat, ami ettől teltebb és rugalmasabb lesz, mint valaha. A durva szemű só segít ellensúlyozni a lágy víz hatását, így megakadályozza, hogy a haj lelapuljon, ennek köszönhetően a haj csodásan fényes és dús hatású lesz.

Méz

Ha szeretnéd, hogy hajad puha és jól hidratált legyen, válassz mézet tartalmazó termékeket. Természetes nedvesítőszerként a méz segít, hogy a nedvesség bejusson a hajszálakba és ott is maradjon, ugyanakkor antibakteriális és gyulladásgátló tulajdonságainak köszönhetően tisztító és nyugtató hatása is van. A hígítatlan méz természetes tartósítószer, ami azt jelenti, hogy évekig eláll és elősegíti, hogy a termékek hosszabb ideig megőrizzék minőségüket.

A káprázatosan selymes, szexisen ragyogó hajért a legjobb, ha a madarakhoz és a méhekhez fordultok segítségért. A  Fairly Traded Honey sampon több mint felét méltányos kereskedelemből származó méz teszi ki, amely visszaadja a haj nedvességtartalmát és ragyogását, a méhviasz és a sok-sok virágos illóolaj pedig nyári mezőre emlékeztetnek. A méz legalább olyan szorgosan dolgozik, mint a méhek, ezért is töltöttük vele csordultig tele ezt a sampont: öntartósító és természetes nedvesítőszer, így segít a hajadnak a nedvesség felszívásában és megtartásában.

mezes_sampon.png

 

Friss banán

A banán hihetetlenül tápláló és tele van A-, B-, C- és E-vitaminnal, valamint káliummal és rengeteg fehérjével. Ennek köszönhetően tökéletesen alkalmas tisztításra, valamint a haj erősítésére és puhítására. Ráadásul csodásan finom az illata!

Sűrű, erősen hidratáló hajsampon, amely nedvességgel tölti fel a hajad, ettől lágynak, jól tápláltnak és ápoltnak érzed. A Blousey-t majd szétvetik a vajak, a banán és a bogyós gyümölcsök, melyek felüdítik és megóvják a hajat.

bananos_2.png

 

Tengeri moszat

A tengeri moszat úgy tartja fenn magát, hogy kiszűri a tengerből a tápanyagokat, így nem csoda, hogy tele van mindenféle gyengéd, ápoló hatású különlegességgel. Nagy mennyiségben tartalmaz vitaminokat, fehérjéket, aminosavakat és ásványi anyagokat. A moszat csodát tesz a hajaddal, mert amellett, hogy remekül hidratál, megnyugtatja és bársonyosan puhává is teszi a fejbőrt. A moszat növekedést serkentő jódban gazdag, így segít, hogy a hajszálak vastagabbak, a haj pedig teltebb hatású legyen.

Citrom

A citrom tele van C-vitaminnal, ennek köszönhetően kiváló természetes tisztítószer. Remekül eltávolítja a fölösleges olajat és zsírt, mégpedig anélkül, hogy megfosztaná a hajszálakat azoktól a hasznos anyagoktól, amelyek széppé teszik. Ráadásul a citrom segít lesimítani a hajszálak külső sejtrétegét, így azok több fényt tudnak visszaverni, amitől a haj fényesebb lesz. A citromlé kiválóan használható a szőke haj természetes világosítására és ragyogóbbá tételére is.

A Daddy O Sampon  arra termett, hogy dúsabbá és fényesebbé tegye a hajad. A citrom és az organikus zöldcitrom leve lehetővé teszi, hogy a haj külső rétege simább legyen és több fényt verjen vissza, így téve még fényesebbé a hajad. Barnamoszat és biocitrom főzetet is készítettünk hozzá, amely tisztítja és lágyítja a hajat. Extraszűz kókuszolaj hidratálja a hajat, míg a finom tengeri só hatására hajad lágyabbá és testesebbé válik. Igazán különleges tulajdonsága, hogy felfrissíti az ezüst és szőke árnyalatokat. 

daddy-o-360x360.jpg

 

 

Kakaóvaj

Lepd meg a hajad egy intenzív hidratálókúrával: használj olyan terméket, ami kakaóvajat tartalmaz. A mélyhidratáló kakaóvaj hosszú ideje nagy becsben áll kondicionáló hatása miatt, mivel a hajat simává, fényessé és könnyen kezelhetővé teszi. A kakaóvaj emellett élettelien teltté és erőssé teszi a hajat, mely érzésre és ránézésre is egészségesebbé, vonzóbbá válik.

Tojás

A tojást évszázadok óta használják természetes hajápolószerként. Magas fehérje- és vitamintartalmának köszönhetően védőréteget alkot a hajszálak felszínén, ezáltal a hajat erősebbé, egészségesebbé és fényesen csillogóvá teszi. A tojás gazdag D-vitaminban, ami elősegíti a haj növekedését.

Borsmenta

Az élénkítő borsmenta nagyon jó hatással van a hajra, mert magas mentoltartalma – ami annyira bizsergetővé teszi – serkenti a vérkeringést és segíti a szőrtüszők működését, bőrnyugtató tulajdonságának köszönhetően pedig enyhülést hoz a fejbőr számára. Természetes összehúzó hatásának következtében segít szabályozni a fejbőr faggyútermelését és a hajat dúsabb hatásúvá, fénylőbbé teszi.

A Roots egy krémes készítmény, célja kifejezetten az, hogy a fejbőrt egészségessé tegye és jó állapotban tartsa. A krém a hajgyökerekre hat, erősíti a hajszálakat és gyönyörű fényt ad.

menta.png

 

Kókusz

A kókusz egyszerre tisztít és kondicionál, így a hajápoló termékek ideális összetevője. A mangánban, rézben és szelénben gazdag kókusz gyengéden tisztítja a hajat és a fejbőrt, ezzel hozzájárul az egészség és a jó közérzet fenntartásához. Ráadásul a kókuszolaj E-vitamin tartalmának köszönhetően mélyen hidratál, így segít, hogy a haj fényes legyen és megőrizze csúcsformáját.

A Lush ultrahidratáló samponjábanban proteinben gazdag kókuszkrémet használtak, amely a hajszálakat nedvességgel bevonva erősíti és puhítja a hajat. És még a fejbőrödet is ápolja. Finom mozdulatokkal simítsd végig párszor a nedves fejbőrödön vagy lazítsd fel az ujjaiddal, majd dolgozd be a hajadba, hogy jó habos legyen. Öblítsd le és szükség szerint balzsamozd a hajad.

kokusz_sampon.png

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr1611832675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...