Halloween by Lush!

fullbeauty

 

Közeleg a Halloween, és ha nincs elég jó ötleted, vesd be magad az első LUSH üzletbe! Halloween éjszakáján az élőhalottak és a kísértetek előbújnak és játszani kezdenek. Vámpírok járják az utcákat,vérfarkasok üvöltenek a Hold felé - jobb, ha bezárkózol és veszel egy krémesen csillogó, habos és forró halloweeni fürdőt, és a pároddal a habokba bújtok a szellemek elől! Szerintem, ez igazán jó ötlet, főleg ha a LUSH illatait élvezed!

pumpkin.jpg

 

Boo, a barátságos habfürdő meglágyítja a vizet és pompás virágillattal árasztja el a fürdőszobát, a Lord Of Misrule pedig édesen vaníliás csintalanságokra csábít. A töklámpás két fürdőcsodája elég fűszeres és illatos ahhoz, hogy távol tartsa a szörnyeket. Az Indiában szőtt biopamut kendőcsomagolásba rejtett ajándékcsomag boszorkányosan jó fürdőt ígér!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr5211814115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...