Előtérben a talpak!

fullbeauty

 

Dübörög a nyár, mindenki nyitott szandált, sarut hord. A talpunk árulkodik az ápoltságunkról. Mert míg télen elbliccelhetjük a pedikűrt, nyáron kiderül, ki fordít elegendő figyelmet, és energiát arra, hogy a csodás, nyitott lábbelikben milyen legyen a talpa. Személy szerint nekem nagyon taszító, ha valakin csodás ruha van, a frizurája, és a sminkje is rendben, de a lábán vastag bőrkeményedés éktelenkedik...

labapolas_kep_1.jpg

Az nem lehet kifogás, hogy nem volt időpont a pedikűrösödnél...Hisz napjainkban csodás lábápolási termékek kaphatóak a drogériákban, amikkel otthon is csodás puha talpakat varázsolhatunk magunknak. Természetesen a probléma engem se kerül el, így én is folyamatosan kutatom az újabbnál újabb termékeket. Az idei kedvencemre a LUSH üzletében akadtam rá, illetve ezt ajánlotta a kedves eladó hölgy! A Pumice Power lábradír egy szappanos habkőtömb, mely eltünteti a megkeményedett bőrt. Az édesnarancs-olaj tartalma ragyogóvá teszi a bőrt, és a saroktól a lábujjakig frissíti és megfiatalítja a lábat. Szappanozza és dörzsizi a lábad egyszerre. Ezzel a habkővel habkönnyen varázsolsz magadnak ápolt talpakat! Nekem bevált, kipróbálod?

pumicepower-1.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr498898092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...