Burkold selyembe a bőröd!

fullbeauty

 

Rengeteg elfoglaltságunk mellett alig marad valami időnk saját magunkra, relaxációra, egy kis kényeztetésre. Pedig épp ezek azok a pillanatok, a mindennapok apró örömei, amelyek feltöltenek bennünket, energiát adnak a folytatáshoz. Gondolom Ti is szenvedek az időhiánytól… Gondoskodni magunkról, a bőrünkről már-már luxusnak számít, de ettől érezzük igazán jól magunkat a bőrünkben, így ez az alapvető élmény mindenkinek jár. Az új NIVEA Silk Mousse ápoló tusfürdő habjai kényeztetik a testet és az érzékeket, mennyeien nyugodt pillanatokkal ajándékoznak meg zuhanyzás közben. A gazdag és ápoló tusfürdő hab ölelése olyan, mintha selyembe burkolóznánk. A NIVEA ápoló tusfürdő habokat a krémesen selymes habjuk teszi különlegessé. A kényeztető formulát úgy alkották, hogy a milliónyi gyöngyszerű kis buborék egy gazdag, ápoló habbá álljon össze, ami a bőr számára olyan érzés, mintha egy selyempárna venné körbe.

niva_selyem.jpg


Használat előtt csak fel kell rázni, majd a flakon tetején lévő pumpát megnyomva a gazdagon habzó tusfürdő már kenhető is. A habot nagyon könnyű felvinni a bőrre és ugyanilyen könnyen le is öblíthető. Kényelmesen és egyszerűen adagolható és egy zuhanyzáshoz elegendő ugyanakkora mennyiség, mint egy normál tusfürdőből.

 

nivea-shower-mousse-visual-31_jpg_3543x2662_kicsi1.jpg

 

A selymet az érzéki tapintásáról és puha szövetéről lehet a legkönnyebben megismerni. A selyem már évszázadok óta a luxus és a szépség szinonimája, de hasznos részecskéi jót tesznek a bőrnek is. A selyem kivonat mélyen hidratáló tulajdonságáról ismert, ami puha bőrérzetet biztosít. A selyem proteinek apró részecskékre bontásából jön létre az az értékes kivonat, melyet a szépségipar szolgálatába állítottak. Ez az esszencia könnyen felszívódik a bőrben, antioxidánsokat és aminosavakat juttatva a mélyebb rétegekbe, amik segítik helyreállítani a bőr sejtjeit.

Az új NIVEA Silk Mousse ápoló tusfürdő hab a kényeztető zuhanyzás érzetét nyújtja, miközben selymesen puhává varázsolja a bőrt. Az új Silk Mousse ápoló tusfürdő habok az értékes selyem kivonattal hidratálják és teszik selymessé a bőrt. A tusfürdő hab rendkívül gazdag és lágy formulájának köszönhetően gyengéden tisztítja a bőrt, puha és ápolt bőrérzetet nyújt.

Ár: 990.-

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr118837758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...