A női mell változása, gyermekvállalás után!

fullbeauty

Kevés csodálatosabb élményt tudok elképzelni egy Nő életében, mint a gyermekáldás. Hirtelen megfordul velük a világ, az addigi életük kicsit háttérbe szorul, és minden gondolatukat átveszi a pocakukban növekvő kis lény. Kapják a bókokat, hogy ragyognak, hogy megszépültek.

mell_3.jpg

A női test hirtelen gyors változáson megy keresztül, a mellek megduzzadnak, térfogatuk jelentősen növekszik. A kozmetikai ipar már számos remek feszesítő krémet árul, arra az esetre, hogy a mell állapota ugyanolyan maradjon a szülés és a szoptatás után, de ez sajnos ritkán lesz így.

 mell_1.jpg

Egyeseknek nagyobb, míg másoknak kisebb, tartalmatlanabb lesz a melle. Az, hogy a mell, milyen mértékben ereszkedik meg, vagy éppen teltebb lesz a melle, azt nagyban meghatározza az öröklött, genetikai tényezők, a terhesség alatt felszedett kilók, a terhességek száma, és természetesen maga a szoptatás. A szoptatás során ugyanis a tej áramlása megnyújtja.

Vannak ugyan különféle praktikák: mellizom erősítő gyakorlatok, hideg-meleg zuhany váltakoztatása, radírozás, vagy sportmelltartó viselése, ami hasznos lehet.

 

mell_2.jpg

 

A statisztika azonban azt mutatja, hogy a szoptatás után a nők nagy része, elégedetlen lesz mellei állapotával, ami súlyos lelki problémákat is vonhat maga után. Ilyenkor fordul meg a nők fejében a mell felvarratása, vagy volumenpótló implantátum behelyezése, vagyis a mellplasztika. Ilyenkor érdemes tájékozódni megfelelő plasztikai sebészetekről, ahol végeznek ilyen korrekciós műtéteket, és jó referenciákkal is rendelkeznek.

Egy jó tanács: a szoptatás élményéről ne mondjunk le, hiszen a természet nem véletlenül bízta a friss édesanyákra ezt a feladatot. Számos előnye közül csak a legfontosabbakat említjük meg: a babákat ideális táplálékhoz juttatja, segíti az újszülött és anya közti kötődés kialakulását, és csökkenti a későbbi mellrák kialakulását.

 

A mi ajánlatunk: www.budapestplasztika.hu

Látogassatok el a honlapjukra!

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr938403852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...