Isteni párosítás!

fullbeauty

 

Egy fantasztikus Paco Rabanne illatpáros megjelenéséről adok hírt most Nektek! A közkedvelt Olympéa és Invictus illatok újultak meg egy kicsit. Mindkét illat vizesebb, könnyedebb formában jelenik meg most, ami persze nem azt jelenti, hogy a régi csábító erejükből veszítettek volna…Sőt!

 

paco_rabanne_olympea_bts_16_1.jpg

 

Olympéa ereje tovább is hullámzik a friss sós vanília, ámbra és kasmír keverékétől, a vizes illatjegyek kiindulópontjáig. Egy csipetnyi keserű narancslevéllel és a calabriai bergamottal emeli ki a fáklyaliliom megjelenését.

 

 paco_rabanne_olympea_aqua_packshot.png

Illatjegyek:

Fejjegy: calabriai bergamott, fáklyaliliom

Szívjegy: keserű narancslevél, sós vanília

Alapjegy: kasmírfa, ámbra

 

Az Invictus Aqua csábító erejének alapját, pedig az  energikus yuzuval (japán citromféle) és grapefruit héjjal gazdagítják, hangsúlyozva a rózsabors erejét. Ezzel párhuzamosan, az említett vízi jegyek ölelik az ibolya levél jegyeket. Titokzatosan megnyerő és teljesen ellenállhatatlan. Ez az új illat a valódi szenvedély eredménye.

paco_rabanne_invictus_olympea_aqua_packshot.png

 

Illatjegyek:

Fejjegy: vizes akkord, ibolya levél

Szívjegy: grapefruit héj, frissítő yuzu, rózsabors

Alapjegy: ámbra, guajakfa

 

 

Olympéa Aqua Eau de Toilette 50 ml - 20 100 Ft, 80 ml - 26 000 Ft

Invictus Aqua Eua de Tolilette 100 ml - 22 900 Ft



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr878395582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...