Flitteres csillogásban!

fullbeauty

 

Pazar ékszerek, flitteres hímzések és színjátszó lurex anyagok koronázzák meg az ünnepi szezont idén decemberben. Az új designer kollekciók nagyon elbűvölőnek bizonyulnak a díszes ruháknak köszönhetően. Az ünnepi, nőies smink ideális párosítás ehhez a stílusvilághoz. A CATRICE Treasure Trove Limitált Kiadása elhozza nekünk az ünnepi sminkhez szükséges tökéletes make-up kiegészítőket. A kiadás kötelező darabjai -matt és csillogó hatásúak – pezsgőarany, barna, bézs, barack és piros színekben pompáznak. A szemhéjpúder paletta 8 intenzíven pigmentált színt tartalmaz, magába foglalva az arany és barna különböző árnyalatait. A kollekcióban lévő 4 körömlakk gyöngyház hatással tökéletes manikűrrel egészíti ki az ünnepi sminket. Ünnepelj együtt – a Catrice-al!

catrice_image.jpg

 

CATRICE Treasure Trove – Szemhéjpúder Paletta

Nyolc magasan pigmentált púderes szemhéjpúder egy palettában. A selymes, lágy textúra matt vagy csillogó hatásokkal könnyen alkalmazható a szemhéjra. A színek tökéletes összhangban vannak egymással, a lágy pezsgő, a meleg barna tónusok és a mélyfeket szín lehetőséget biztosít számos különböző smink elkészítésére. A csomagolás egy igazi ékszerdobozra emlékeztethet minket, mely igazán elegáns megjelenést ad a terméknek. A beépített tükör és a csillagos mintázat még egyedibbé teszi a palettát. Elérhető egy változatban. Javasolt fogyasztói ár: 2659 Ft

catrice-holiday-2015-treasure-trove-1.jpg

CATRICE Treasure Trove – Pirosító

 

Ez a pirosító aranyló részecskékkel ragyogó arcbőrt eredményez. A pirosító az arccsont legfelső pontjára alkalmazva gyönyörűen élezi és kontúrozza az arcot. Az egyedi csillag mintázat és a pirosító lágy textúrája – meleg rózsafa és pezsgő színek kombinációja – igazi must- have termékké teszi ezt a pirosítót. Elérhető egy árnyalatban: C01 Caviar And Champagne.

Javasolt fogyasztói ár: 1489 Ft 

CATRICE Treasure Trove – Arany Púder

Egy csipetnyi csillogás és az elegáns pezsgőszín kombinációja gyönyörűen kiemeli az arc és a nyak vonalát. Legkönnyebben púder ecsettel alkalmazható. Az egyedülálló csillagos dombornyomott kivitelezés még ragyogóbbá teszi ezt a terméket. Elérhető egy árnyalatban: C01 Golden Grace.

Javasolt fogyasztói ár: 1489 Ft

catrice-holiday-2015-treasure-trove-2.jpg

 

CATRICE Treasure Trove – Ajakrúzsok

Három limitált szín egyedi csomagolásban. A három ajakrúzs lágy nude, friss barack és elegáns piros színekben pompázik, intenzív színt és lágy textúrát garantál. Az rúzsok visszafogott fényt adnak az ajkaknak – ideális kiegészítő az ünnepekre. Elérhető három árnyalatban: C01 Jewel Daze, C02 Caviar And Champagne and C03 Treasured Twinkles.

Javasolt fogyasztói ár: 1329 Ft

catrice-holiday-2015-treasure-trove-3.jpg

CATRICE Treasure Trove – Körömlakkok

A négy körömlakk hűen tükrözi az ünnepi szezon színvilágát: nude arany hatással, világos barack, korall és bordó színek várnak a Catrice állványokon. Mindegyik körömlakk elragadó gyöngyház hatással bír, speciális csomagolásuk pedig magáért beszél. Elérhető négy árnyalatban: Jewel Daze, C02 Golden Grace, C03 Caviar And Champagne és C04 Treasured Twinkles.

Javasolt fogyasztói ár: 1159 Ft

catrice-holiday-2015-treasure-trove-4.jpg

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr998210796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...