Újítsd meg a sejteidet!

fullbeauty

 

Adri barátnőm már régóta kérdezgetett, hogy nem tudok-e valamilyen láványos arcfiatalító kezelésről, mert a plasztikai beavatkozásoknak nem híve. Viszont bőre állapotával már régóta nincs megelégedve...Akkor javasoltam Neki a Stílus Szépségszalon  (http://stilusszepsegszalon.hu/) Led Maszkos arcfiatalító fényterápiáját. Ha nem hallottatok még róla, íme a pontos menete a kezelésnek. Csak ajánlani tudom, mert a barátnőm bőre gyönyörű lett!

led.jpg

A kétfázisú kezelés első lépésében “cosmeceutical” minősítésű hatóanyagokat juttatunk közvetlenül a sejtekbe, igen nagy mennyiségben /30-50ml alkalmanként/, mely teljesen egyedülálló kezelés. Más technológiával, például a tűs vagy a tű nélküli mezoterápiával, maximum 3-10 ml hatóanyag juttatható be a bőrbe egy kezelés alkalmával. A BioMI technológiával bejuttatott Active 40 hatóanyagok magas minősége és meglepően nagy mennyisége garantálja a látványos, mégis természetes, bőr és arcfiatalító hatást.

Ezt a nagy mennyiségű hatóanyagot a Wave System gép segítségével egészen a sejtekig tudjuk lejuttatni.
A kezelés második fázisában alkalmazzuk a Fotobiomodulációt.

A különleges nagy energiájú fénykezelés hatására a bejuttatott hatóanyagok azonnal beépülnek, mellette aktivizálódik a sejtek energiatermelő központja, klinikailag igazoltan javul a sejtek bio-energetikai egyensúlya, így rugalmasabb és feszesebb lesz a bőr szerkezete. Komoly bőrproblémák esetén is igen hatásos kezelés,/ pl: pattanásos, gyulladt bőr, rosacea/, mert a technológia hatására javulnak a természetes öngyógyító, regeneráló és gyulladáscsökkentő folyamatok

 A kezelés egyedülállóan hatékony minden bőrtípus esetén, hiszen a bőr DNS-ét javítja. A LED technológia megújítja a sejtek működését, stimulálja az új kollagén termelődését, segíti a hatóanyagok beépülését sejtjeinkbe, ránctalanít, feszesít és tömörebbé teszi a bőrt, mellette finomítja a pórusok szerkezetét, növeli az öngyógyító folyamatokat a bőrben és gyulladáscsökkentő hatása is van.

A szolgáltatást ígénybe veheted:

Stílus szépségszalon

Őze Éva kozmetikus

06 20 800 6850



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr508099964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...