Get the look!

fullbeauty
get_the_look.jpg
STUDIOS Make Up PRO WORKSHOP Larion Oscarral!
2015.12.05.-én 15-17 óráig. Budapest 1117. Sopron út. 18.
Készülj velünk az ünnepekre a nemzetközileg is elismert sminkmesterrel. Ő az első magyar szakember, aki a világ legnagyobb divateseményén a New York Fashion Weeken dolgozott a legnagyobb tervezők bemutatóin. Oscar a hazai divatélet meghatározó karaktere, aki elhozza Neked a legforróbb trendeket.... A kifinomult elegancia és a vad szenvedély kulisszatitkaiba pillanthatsz be. JELÖLD MEG barátnődet a képen, akivel elszeretnél jönni a sminkbemutatóra és küldd el a jelentkezésedet a contact@studios-makeup.hu email címre.
get_the_look_2.jpg
A workshop ára 5000.FT/fő. Mindenképp REGISZTRÁLJ mert csak korlátozott létszámban tudunk helyet biztosítani Neked. A workshopon résztvevők ajándékot kapnak,aminek segítségével óriási kedvezménnyel
vásárolhatják meg termékeinket.
get_the_look_3.jpg


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr28041352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...