Merry Millions!

fullbeauty

 

Közeleg a karácsony…És a hatalmas sikerű, közkedvelt Million illatok – 1 Million és Lady Million – a Paco Rabanne parfümök szerelmeseinek és a gyűjtők szenvedélyének hódolva, limitált kiadású kollektorokkal jelentkeznek, és újra ünneplőbe öltöznek! Mert a különleges csomagolással az illatok is hozzájárulnak a karácsonyi fényekhez! Először nézzük a férfi illatot!

paco-rabanne-1-million.jpg

 

A mai férfiak visszatérnek a fantáziához úgy, mint a csillogó autók iránt érzett rajongás vagy a kincsek és a csinos nők utáni vadászat, szórakozás és vágy minden után, ami csillog, és ami után az ember megfordítja a fejét. A mai férfi tagadhatatlan humorérzékkel rendelkezik, amit előszeretettel alkalmaz, kihasználja vonzerejét, hogy egy csettintésre megkapjon mindent, amire szüksége van.

merry_million.jpg

Az illat a ragyogó és pezsgő jegyek vidám kavalkádjával indul. A fejjegyben fellelhető grapefruit, menta és vörös mandarin igézővé teszik a kompozíciót. Ezt követi az igen ritka intenzitású szívjegy, mely abszolút rózsa kivonatot, fahéjat és fűszeres jegyeket tartalmaz. Egy meglepő kontraszt, mely ötvözi a kifinomult érzékiséget és a férfiasságot. Az alapjegyben pedig felfedezhetjük a bőr, a fehér fák, az ámbra és az indonéziai pacsuli bársonyos harmóniáját. Az eredmény egy igen intenzív illat, mely eredeti és felejthetetlen nyomot hagy maga után.

 

EDT/ 100 ml 23.900.-

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr628022840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...