Palettába zárt elegancia

fullbeauty

A szombati bloggertalálkozón a Loréal Paris újdonságaival volt szerencsénk elsőkézből megismerkedni. Az első kedvencem a sok szépség közül a La Palette Nude szemhéjpaletta, ami már a csomagolásával is lenyűgözött. Mintha pont nekem találták volna ki. Művészi kivitelezés, lágy textúrák, nude színek,  és mindez ékszerdobozba csomagolva. Tudjátok, az a kis elegáns doboz, amit szívesen veszel elő, hogy megigazítsd el nem kenődött sminked.

loreal-paris-palette-nude-620-8.jpg

 

 

loreal_textures.jpg

 

A paletta mélyebb tónusait használd a szempillák tövénél, a mozgó szemhéj középső részére pedig jöhetnek a világosabb árnyalatok.Bátran bánj a színekkel, egyszerre használhatsz többszínt is, azután satírozd össze őket!

 

loreal-palette-620-evidenza.jpg

 

Én se tudtam ellenállni a csábításnak és Pataky Ági profi sminkmesterrel csináltattam egy vadóc sminket a paletta árnyalataiból!

anita_loreal.jpg

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr438012837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...