Bloggerből lett L'Oréal szépségnagykövet!

fullbeauty

 

A 21 éves ITgirl, Kristina Bazan viharként robbant be a köztudatba, miközben a feje tetejére állította a bloggervilágot is. 2011-ben indította el Kayture nevű divatblogját, mellyel több millió követőt szerzett a közösségi médiában és belépést nyert a divatvilág elitjébe. Outfitjeibe és szépségtippjeibe ez egész világ beleszeretett.

 

 kristina_bazan_004.jpg

Kristina tökéletesen megtestesíti a L’Oréal Paris nőideálját. Egy igazi sminkmániásként ma megmutatja, hogyan tud bárki könnyedén merész és kifinomult sminkeket készíteni és hogyan lehet magabiztos. Világszerte arra inspirálja a nőket, hogy higgyenek a saját szépségükben. Ez az az üzenet, ami mellett a L’Oréal Paris mindig is kiállt, és ezért is vagyunk rendkívül boldogok, hogy a L’Oréal Paris csapatához csatlakozott az első e-szépségnagykövet.”- mondta Cyril Chapuy, L’Oréal Paris Brand Global President.

Kristina Svájcban és az USA-ban nevelkedett, és már nagyon fiatalon szenvedélyesen érdeklődött a divat és a művészetek világa iránt. Gimnáziumi évei alatt a Lookbook-on kezdte el megosztani outfitjeit. Nem sokkal ezután elindította blogját „Kayture”-t, ahol fotósorozatokban megosztotta elegáns szettjeit és fantasztikus utazásait. Kayture az egekbe szökött és Kristina befolyásos, világszerte ismert bloggerré vált, melynek köszönhetően számos rangos együttműködésre is lehetősége nyílt.

kristina_bazan_011.jpg

A szépségápolás és a divat iránt érzett elkötelezettségének köszönhetően mindig egy lépéssel a trendek előtt halad, élményeinek egyedi megosztásának köszönhetően pedig sokakat inspirál és példaképpé vált. A L’Oréal Paris csapatából pedig nem hiányozhat egy ilyen karizmatikus tehetség.

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr97956770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...