Ragyogó karrierhez egy ragyogó illat jár

fullbeauty

 beyonce_rise_banner.jpg

Bizonyára emlékeztek Beyoncé tavaly megjelent Rise nevű parfümjére, amely nagyon  izgalmas, mámorító illat, mely az énekesnő egyre feljebb ívelő karrierjét szimbolizálta. Arany ragyogás, égbetörő design, ármány, csábítás és zene – mind jelen voltak a kompozícióban.

Ez év tavaszán az énekesnő a nagysikerű RISE illat limitált kiadású variánsával kedveskedik rajongóinak, 2015 márciusában lép piacra a SHEER RISE. Ez az újdonság pezsdítően friss, virágos illat, igazi tavaszi gyönyörűség. Megtartja elődje, a Rise csábító, édes jegyeit, de a benne felbukkanó citrusfélék szinte felkorbácsolják érzékeinket, egyetlen cseppje is jókedvre derít. 

rise_100_ml_bottle_box.jpeg

A Rise illat központi motívuma az énekesnő kedvenc virága, az „arany szimfónia” orchidea, melyet az IFF parfümőre, Loc Dong véletlenül fedezett fel a központ botanikus kertjében, amikor a parfüm összeállításán dolgozott, és azonnal felismerte, hogy ez lesz a kompozíció tökéletes alapja. A SHEER RISE illat szívében is az „arany szimfónia” orchidea játssza a főszerepet, ragyogással ruházza fel az illatot, elegáns és különleges, szépséges és kifinomult, akárcsak Beyoncé. Az orchideát frissítő összetevők ölelik körbe, jeges bergamott és lime, melyek jólesően pezsdítik érzékeinket, a tisztaságot szimbolizálva fehér jázmin virágok díszítik, az alapillatban felbukkanó fás jegyek pedig harmóniát teremtenek a vidám kompozícióban.

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr787306028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...