A kényelmes nők alapozója...

fullbeauty

 

Bemutatom Nektek, a Rimmel új Lasting Finish 25HR kompakt púderjét az új Lasting Finish termékcsalád új üdvöskéjét. Az a jó ebben a termékben, hogy  kedvenc alapozóidnak minden jó tulajdonságát megtalálod ebben az egy dobozban!  Én már bele is szerettem, mivel elég kényelmes nő vagyok.  Ez egy igazi „muszáj megszerezni” termék minden Rimmel-rajongó számára.

rimmel_22.jpg

Te döntheted el, milyen szeretnél lenni:  a szárazon és nedvesen is használható termék lehetővé teszi számodra, hogy elérd a tökéletes eredményt, ami akár egész napon át és éjjel is hűségesen kitart. A Rimmel lasting Finish 25HR alapozó könnyen felvihető, mint a púder, és tökéletesen fed, akár a folyékony alapozó. Eltakarja bőröd minden apró hibáját és tökéletes végeredményt biztosít. Használd az alapozót a benne lévő kis szivaccsal, így még könnyebben elérheted a kívánt eredményt. A bársonyos formula biztosítja, hogy pórusaid ne tömődjenek el; a vízálló réteg pedig egész napon át és éjszaka is tökéletessé teszi megjelenésedet. Ez a nélkülözhetetlen londoni kiegészítő! Szóval tavaszra mindenképp szerezz be egyet!

 

 

Javasolt fogyasztói ár:           2599.-Ft         



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr637262275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...