Tavaszi csábítás

fullbeauty

2015. áprilisában, a Max Factor bevezeti áttörő 3-in-1 szempillaspirálját, mellyel feltűnő szempillák készíthetőek a különleges kefének és a speciális formulának köszönhetően. Az eredmény: elbűvölő tekintet.

Már említettem Nektek, hogy Mr Max Factor volt az, aki több, mint 50 évvel ezelőtt megalkotta az első szempillaspirált a nagyközönség számára. Azóta, ez az örökség tovább folytatódott a többszörös díjnyertes Max Factor Masterpiece termékcsalád által. A kutatások kimutatták, hogy a nők minden termékelőnyt egyesítő terméket keresnek, amikor a szempillafestésről van szó. Annak érdekében, hogy ezek a nők megalkothassák a számukra ideális tekintetet, egy olyan termékre van szükség, mely egyesíti a három legfontosabb termékelőnyt – dúsít, hosszabbít és intenzív feketére fest egyszerre. Ez pedig nem más, mint a Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 szempillaspirál, mely egy termékben egyesíti ezt a legfontosabb három hatást.

 

max_factor_1.jpg

 

Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 szempillaspirált úgy alkották meg, hogy kiemelkedjen a többi extra hatású spirál közül, mivel pont megfelelő mennyiségű festéket lehet felvinni vele. Szűcs Adrienn sminkmester véleménye: “Attól különleges ez a termék, hogy a kefe pont annyi festéket visz a pillákra, mely hihetetlenül szépen megemeli azokat. Ezen felül a szempillahosszabbító rostok felelősek az igazán hihetetlen végeredményért.” 

 

A szakszerűen megtervezett applikátor közvetlen és extrémen szoros kapcsolatot biztosít a szempillák és a spirál között. Már egy réteg felvitele esetén azonnali átalakulás látható.

 max_factor_6.jpg

 

A spirált természetesen már teszteltem, és én is csak jót tudok róla mondani! De próbáljátok ki Ti is, egy Max Factor szempillaspirálban csalódni nem lehet...

Az új Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 szempillaspirál elérhető egy, fekete árnyalatban, 2015. áprilisától az állvánnyal rendelkező üzletekben.

 

Javasolt fogyasztói ára: 4299 Ft

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr867247821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...