Igazi gyöngyszemre bukkantunk!

fullbeauty

 

A Nivea legújabb arcápoló újdonsága, egy igazi gyöngyszem a bőrfiatalító termékek között. A három legfontosabb bőrmegújító hatóanyagot: a Q10 koenzimet, a hyaluronsavat, és a kreatint, egy luxusösszetételű kozmetikumba zárták, és egy fantasztikus ránctalanító szérumot alkottak belőle. A Q10 koenzimet védőgyöngyökbe helyezték, és kihasználták minden előnyét.

nivea_gyongyok_2.png

A Nivea Q10 Plus Ránctalanító Szérum gyöngyei, tartalmazzák azt a Q10 koenzim mennyiséget, mely hatékonyan ránctalanítja az arcbőrt. Hyaluronsav és kreatin tartalma visszaadja a rugalmasságot és a feszességet, továbbá regenerál és energiát biztosít. A gyöngyök selymes textúrája emellett még  ideális alap a nappali vagy az éjszakai krémünk alá. A gyöngyök az átlátszó flakonban kíválóan láthatóak, és a luxustemékek varázsát hozzák el számunkra a Niveától már megszokott elérhető áron. A termék már kapható a drogériáknan, próbáld ki! Én már már megtettem...

nivea_serum_pearls.jpg

3849.-

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr47017499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geluska 2014.12.28. 20:33:21

Erre nagyon kíváncsi vagyok :)

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...