Casting nyereményjáték!

fullbeauty

 

Változtass hajszínt amikor csak szeretnél!

A CASTING Crème Gloss  ammóniamentes tartós hajszínkrémmel  ragyogó  színek, selymes, fényes árnyalatok érhetők el. Ragyogó, fénylő árnyalatokkal gazdagítja hajad, melyek 28 hajmosásig tartanak. Szabadalmaztatott ápolója rendkívüli tápláló erejű méhpempőt tartalmaz.

Változtass bátran hajszínt, akár Palvin Barbara, aki a Casting karamell-mánia és csokoládé kollekció több színét is kipróbálta már. Te melyik színt szeretnéd a 29 árnyalat közül?

Ajánlott fogyasztói ár: 2099 Ft

e_20140630casting.png

Vegyél részt a Casting nyereményjátékban!

-Vásárolj CASTING Crème Gloss hajfestéket

- Alkoss csapatot barátnőiddel, változassátok meg együtt hajszíneteket -  Regisztráljatok a www.mycasting.hu  weboldalon

- Töltsétek fel a képeket az alábbi témákban:

Péntek esti láz
Buli a parton hajnalig
Oh la la Madmoiselle csajos este

A közönség szavazatai után a zsűri is értékeli a csapatokat, a nyertes csapat pedig 500.000 Ft értékű ruházati vásárlási utalványt nyer!

Részletek: www.mycasting.hu



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr216461143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...