Szemek játéka

fullbeauty

 

Itt a nyár, és mi nők sok mindent megteszünk, hogy a férfiakat elcsábítsuk. Rövid szoknyák, mélyebb dekoltázs, lenge, sejtelmes nyári ruhák. De véleményem szerint, egy csábító, és rabul ejtő tekintettől, nincs izgatóbb. Heidi Klum az Astor művészeti vezetője is a szemek bűvös erejére esküszik, ha a csábításról van szó.

 

A csábítás titka a szemek játékában rejlik” – árulja el a titkot Heidi Klum, az Astor művészeti tanácsadója. “Az Astor új SEDUCTION CODES szempillaspirálja olyan fantasztikusan szépséges pillákat garantál, melyek magabiztossá tesznek, kifejezik, milyen erős, gyönyörű és nőies vagy. És ennél nem is kell több, hogy ellenállhatatlanul csábító legyél.”

Oko 4.jpg

 

 

Mit tud az Astor legújabb szempillaspirálja?

A formázó kefe minden szálat elér, így fantasztikusan megsokszorozza a pillákat.

Selymesen - puha formulája kényeztetően vonja be a pillákat, melyek puhák, és fényesek lesznek.

A spirál csomagolása kifejezi azt a ragyogást és nagyvonalúságot, ami a terméket jellemzi, az arany tubust cikk-cakk mintha díszíti, mintha nemes, steppelt anyag lenne, a fekete színű masni az elegancia megtestesítője. A hihetetlenül fennséges csomagoláshoz illeszkedik a fekete, dőlt betűs, kalligrafikus írás a termék nevével. Sikkes, igazi budoir hangulatot árasztó, csábító dizájn.

 

 2390.-

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr216316319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...