Terepmintás nyár

fullbeauty

Beyu-Summer-2014-Camouflair-Collection.jpg

 

Olaszország mindig is a design és a stílus országa a világ szemében. A BeYu limitált nyári kollekcióját éppen ezért két olasz dizájner közreműködésével hozták létre Camouflair néven. Az idei nyári trendeknél biztosan észrevettétek, újra hódít a terepminta, amit most egy kis nőiességgel bolondítottak meg. A divatos terepminta a BeYu új sminkkollekciójában is hódít. És ez nem csak a csomagolásban mutatkozik meg. Itt vannak elsőként a Camouflage Catwalk Star hármas megosztású szemhéjpúderek.

Beyu-Summer-2014-Camouflair-1.jpg

 

4990.-

A kollekció tartalmaz még egy misztikusan csábító Maxi Volume „Ultra Black No 1” szempillaspirált. Hosszú, sűrű, XXL méretű pillák, extra mennyiségű fekete pigmentek, és a különleges karnauba viasz, amely az ápoltságért felelős. Továbbá 3 "terepszinű" Soft Liner felelős még a varázslatos  tekintetért.

 

Beyu-Summer-2014-Camouflair-3.jpg 

4390.-

A Start Lipstick névre hallgató rúzsok kellemes élményt nyújtanak. Intenzív trendi árnyalatok, a nyári csókok garantált kellékei.

 

Beyu-Summer-2014-Camouflair-2.jpg


3690.-

A Long Lasting Nail Lacquer körömlakkok egészítik ki tökéletesre a kollekciót. Oliva, és korall árnyalatok. A nyár trendi színei. Kíváló textúra, és kiváló fedés jellemzi a lakkokat. Nem tartalmaznak formadelhidet.

 

Beyu-Summer-2014-Camouflair-4.jpg

 

2490.-



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr416281986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...