Irány Miami!

fullbeauty

 

 

Idén nyáron, a divat helyszíne MIAMI, a színek, trendek és az életmód inspirálója. A nyári életérzést az ARTDECO limitált kiadású Miami kollekciója fogja garantálni. Trendi szemhéjtusok, vízálló szempillaspirál, érzéki rúzsok és színvilágában gazdag szemhéjfestékek biztosítják az elragadó tengerparti megjelenést. Egy két képpel, már szolgálhatunk! A kollekció júniustól lesz kapható. Gyönyörködjetek addig is a képekben!

Artdeco-Miami-Collection-2014.jpg

 

A krémes, fényes textúrájú Glossy Lip Colors fényes rúzs érzéki színeinek köszönhetően beragyogják az ajkat és vízálló hatásuknak köszönhetően, élvezhetjük a víz lágy érintését az ajkakon anélkül, hogy leáznának.A waxok és polimerek hangsúlyozzák az ajak teltségét és színét, a finom textúrának köszönhetően megvédi a környezet káros hatásaitól. A ceruza hegye kiforgathat, így nem igényel hegyezést. Igazi strand cucc !

Artdeco glossy.jpg

A Waterproof Long-Lasting Eyeshadow Stick (vízálló, hosszantartó szemhéjpúder ceruza), ásványi olajoktól mentes, pigmentekben gazdag, szemhéjfesték, az idei nyár egyik kötelező darabja lesz.

 

artdeco long lasting 2.jpg

Vízparton az ideális társ a fekete, vízálló “All In One No 71” szempillaspirál lesz, mely limitált kiadásban kapható.  Minden alkalmazáskor növeli a szempillák térfogatát, használat közben az egyesített két kefe kialakításnak köszönhetően a sörték körbeölelik a pillákat. Ahol sűrűbbek a szempillák ott szétválasztja őket, ahol pedig kevésbé sűrűek ott dúsítja és vastagítja azokat.

artdeco mascara.jpg

 

Az illatszermentes All In One Liquid Liner intenzív színt és hosszantartó hatást biztosít. Gyorsan száradó textúra szilíciummal és kalciummal éri el a tökéletes fedést. A paraben-mentes, ásványi olajoktól-mentes folyékony szemhéjtus alkalmas az érzékeny szemre és a kontaktlencsét viselők számára is.

Artdeco liner.jpg

És végül, de nem utolsó sorban jöjjenek a csodás, és hosszantartó körömlakkok, melyek 6 mesés árnyalatban lesznek kaphatóak! Mert a körmünknek a tengerparton is tökéletesnek kell lennie!

artdeco nail 3_1.jpg

 

 

Javasolt fogyasztói árak:

Glossy Lip Colors – 4490 Ft

Waterproof Long-Lasting Eyeshadow Stick – 3990 Ft

All In One Mascara – 4490 Ft

All In One Waterproof Mascara – 4490 Ft

All In One Liquid Liner – 4990 Ft

Ceramic Nail Lacquer – 2390 Ft

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr466193367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...