Bőrünk ragyogásának garanciája: a Biotherm Aquasource család

fullbeauty

 

Hogy miért szeretjük ezt a bőrápoló családot? Az Aquasource parabén-mentes hidratáló arcápolók ragyogóbbá teszik az arcbőrt, puhábbnak és bársonyosnak fogod érezni a bőrödet. Intenzív, hosszan tartó hidratáltságot és friss érzetet biztosít. Nem csoda, ha a bőröd beleszeret! Különlegessége, hogy a Francia Pireneusokból származó Life PlanktonTM, hidratáló összetevőt, valamint vitaminokat, ásványi anyagokat és aminosavakat tartalmaz. Mit jelent ez a bőrödnek? Teltséget és ragyogást! Érdemes végigolvasni a posztot, a végén meglepetés vár!!! :)

Leighton Meester, a Pletykafészek (Gossip Girl) című sorozat sztárja is imádja a termékeket, idéntől ő a Biotherm arca!

De nézzük sorjában a család tagjait:

Aquasource hidratáló krém vagy gél normál vagy kombinált bőrre

A Biotherm újjáalkotta az Aquasource-t, az első intenzív hatású krémjét a gazdag, hosszan tartó és mély hidratálásért. Látható eredmények: hidratált bőr, egészséges ragyogás, teltség és selymes hatás. Normál és kombinált bőrre ajánlott. Választhatod gél-krém vagy gél állagban attól függően, hogy mely textúrát kedveled jobban! Ultra-friss, könnyű textúra, mely azonnal felszívódik.

 

AQS_Pot_50ml_PNM-BD.jpg

Ajánlott fogy. ár: 12.200 Ft

Aquasource hidratáló krém száraz és extra száraz bőrre

Mélyhidratáló és feltöltő krém, mely mélyebb hidratálást nyújt számos sejtrétegen át.* Gazdag krém esszenciális zsírsavakkal és magas koncentrációjú Life Plankton kivonattal. Látható eredmények: hidratált bőr, egészséges ragyogás, teltség és selymes hatás. Bőrtípusodnak megfelelően tudsz választani a száraz vagy nagyon száraz bőrre ajánlott arcápolók között. Krémes állagát bőröd imádni fogja!

AQS_pot_PS_50ml-BD.png

Max. ajánlott fogy. ár: 12.200 Ft

Aquasource Perfection bőrtökéltesítő arcápoló

Az első magas minőségű„bőrtökéletesítő” hidratáló kezelés a Biotherm-től: Aqualiss Komplex vízmegkötővel, mikro-gömbök ezreivel, és „tökéletesítő-összetevők” kombinációival gazdagítva, amely segít visszaállítani a bőr hidratáltsági szintjét és kisimítani a bőrfelszín mikro-textúráját. Használatával a bőr napról napra szebbnek tűnik. Különleges, friss textúrája nem ragad, gyorsan felszívódik.

AQS_pot_Skin_perf_50ml-BD.pngAjánlott fogy ár: 12.200.-

Aquasource Biosensitive hidratáló krém az érzékeny bőrre

Bőrstabilizáló hidratáló arcápoló növényi eredetű Omega 3- és 6 zsírsavval. Allergológiailag tesztelt, gyengéd pH értékű arcápoló. Az érzékeny bőr gyakran szép és finom, mégis instabil. Végre egy hidratáló arcápoló, amelyet kifejezetten az érzékeny bőr 5 tünetének (puffadtság, kipirosodás,viszketés, húzódás, hámlás) enyhítésére fejlesztettek ki. Enyhíti a bőr reakcióit az instabilitás 5 fő okozójával szemben: időjárás, étrend, légszennyezettség, hormonális változások, stressz. Hogyan? Növényi eredetű Omega 3- és 6 zsírsavak, természetes bőrkiegyenlítő összetevők kombinációjával. Kisimít - egységesít – nyugtat!

biosens.jpg

Max. ajánlott fogy. ár: 12.600 Ft

Aquasource Deep Serum

Ha egy mondatban kellene megfogalmazni, akkor azt mondanánk: hidratáló, ragyogást fokozó szérum, mely minden bőrtípusra ajánlott. De nevezhetnénk a hidratálás esszenciájának, vagy egy szépségrituálé alaplépésének is. 3x koncentráltabb*** Life PlanktonTM tartalma segíti a bőr regenerálódását, mannóz tartalma az optimális hidratálásért felel. Ragyogásfokozó mikrokristályai pedig hozzásegítenek egy ragyogóbb, szebb arcbőrhöz! 

deep-serum-seul.jpg

Max. ajánlott fogy. ár: 15.900 Ft

Aquasource Nuit magas sűrűségű hidratáló gél

Az antarktiszi jégpáncél szívében élő P. Antarctica mikroorganizmus lenyűgöző tulajdonsága segítségével képes megtartani sejtjeiben az értékes és létfontosságú vizet. Az Aquasource Nuit hidratáló éjszakai arcápoló koncentrált P. Antarctica kivonata segíti a bőr regenerálódását, miközben optimális hidratálást nyújt. Miért van szükség erre éjszaka? A bőr vízvesztesége ekkor a legjelentősebb, az Aquasource Nuit pedig ilyenkor hat. Ébredéskor a bőr frissebbnek, ragyogóbbnak tűnik!

Aquasource.jpg

Max. ajánlott fogy. ár: 14.500 F

Aquasource BB Cream

BB krém a Biotherm-től, intenzív hidratáló hatással! Egységesíti, tökéletesíti és ragyogóvá varázsolja az arcbőrt, ásványi pigmentje segítik elő a természetes és egészségesen egyenletes arcszínt . SPF15 fényvédő tartalma révén védelmet nyújt a nap UV sugaraival szemben. Minden bőrtípusra ajánlott! Kétféle színben érhető el: világostól közepes árnyalatig, valamint közepestől sötétebb árnyalatig.

AquaTube-BB-clair -medium.jpg

Max. ajánlott fogy. ár: 8.100 Ft

Aquasource CC Cream

Az első bőrtónus javító hidratáló–átalakító gél a Biotherm-től, hogy a hét bármely napján olyan frissnek érezhesd a bőröd, mint egy könnyű tengerparti séta után! Tiszta ásványi pigmenteket zártunk mikrogyöngyökbe, melyek az arcbőrrel érintkezve felfedik csodás színüket és észrevétlenül javítják a bőrtónust. Kétféle színben érhető el: világostól közepes árnyalatig, valamint közepestől sötétebb árnyalatig.

AquaTube-CC-GEL-PC-BD.jpg

Max. ajánlott fogy. ár: 8.100 Ft

 

Aquasource Fresh Eye szemkörnyékápoló

Ultra-friss hidratáló szemkörnyékápoló gél kálciummal és mangánnal, golyós applikátorral. Használatával a dehidratáció okozta apró ráncok, sötét karikák és táskák kevésbé tűnnek láthatónak.

Aqua source 15ml Eye Perfection (BD).png

Max. ajánlott fogy. ár: 11.300 Ft

A Biotherm család fantasztikus termékeinek bemutatása után még egy jó hírrel is szolgálunk! Ezen az oldalon most kezdődött el egy fantasztikus játék, ahol sok csodás krémeket lehet nyerni: https://www.facebook.com/biothermmagyarorszag/app_707663425960216

Érdemes ide kattintani!

Hajrá, jó játékot kívánunk!

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr926173319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...