Szerelem megpecsételve

fullbeauty

 

Paco Rabanne új Black XS Potion illatpáros megpecsételi a szerelmet tüzön vízen át.

black image.jpg

A Black XS For Him , egy varázslatos fás - aromás illat ördögi sármmal megfűszerezve. A fejjegyben a borókabogyó, és az abszint, a szívjegyben a kasmírfa, és a narancsvirág, az alapjegyekben pedig a rum és a citrus található. Ezek a jegyek erősen előcsalogatják a vágyat.

black-xs-potion.jpg

A Black XS Potion for Her egy pikáns, fás virágos illat. Mámorító és hihetetlenül érzéki. A fejjegyben grapefruit és ibolya, a szívjegyben baccara és hellebora rózsa , az alapjegyben szantálfa és ámbra található, Egy igazi érzéki kompozíció .

black potion.jpg

 

Ezt a sejtelmes csáberőt a Black XS parfümök ikonikus színeibe, a fekete és piros üvegbe zárták. Melyet egy vérvörvörös pecsét tesz felejthetetlenné.Szenvedélyesen szerelmes pároknak ajánlom!

Paco Rabanne Black XS Potion EDT 100ml/ 20.300.-

Paco Rabanne Black XS Potion for her EDT 80 ml/ 21.100.-

Paco Rabanne Black XS Potion EDT  50 ml / 16.900.-

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr816029274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...