A simaság mostantól kötelező!

fullbeauty

 

MI nők órákat töltük a nem kívánt testszőrzet eltávolításával a fürdőszobában, vagy a drága szépségszalonokban, de most végre van egy gyorsabb módja annak, hogy szép bőrük legyen minden nap. A Philips tudja, hogy a nők tartós szőrtelenítést szeretnének bőrük simaságának és egészségének megőrzése mellett, így kifejlesztették nekünk a Lumea Precision Plus készüléket. A forradalmian új vezeték nélküli otthoni szőrtelenítő minden eddiginél gyorsabban távolítja el a szőrzetet, és tartós simaságot biztosít az Intenzív Pulzáló Fény (IPL) technológiának köszönhetően. 

Eltérően más hazánkban árusított IPL eszközöktől, a Lumea Precision Plus tartalmaz egy nagyobb terület szőrtelenítéséhez használatos fejet, így mindkét láb kezelése kevesebb, mint 15 percet vesz igénybe. A Lumea Precision Plus további precíziós tartozékkal is segíti a nőket, így biztonságosan eltávolíthatjuk a szőrt az arcról és az intim területekről is.

Philips Product in Use - Legs_1.jpg

Az új készülék, a fény gyengéd impulzusait alkalmazza a szőrszál gyökerénél, így azok természetes módon kihullanak. Sőt, kutatások bizonyítják, hogy a kezeléseknek köszönhetően több mint 80%-kal kevesebb szőr növekedett újra. A továbbfejlesztett akkumulátora hosszabb élettartamot biztosít, ennek köszönhetően akár az egész testet és az arcot is szőrteleníthetjük egyetlen feltöltéssel.  A vezeték nélküli kialakításnak köszönhetően Lumea Precision Plust hihetetlenül könnyű használni, a beépített UV-szűrő és az öt fényerősségi beállítás pedig biztosítja a fájdalommentes kezelést, a különböző bőr-és szőr tónusok széles skáláján. A Lumea Precision Plus lámpájának hosszú élettartama szavatolja a 100.000 villanásnyi használhatóságot, tehát 5 évig nem szükséges lámpát sem cserélni. 

 

lumea 2.jpg

Áprilistól már kapható is lesz az üzletekben!

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr95858205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...