Profi pirosítók

fullbeauty

 

A szempillaspirál mellett szerintem egy megfelelően kiválasztott arcpirosító teszi tökéletessé végül a sminkünket. E kettő nélkül nem is érdemes nekifogni sminkelni. A jól kiválasztott arcpirosító, szerintem legyen mindig a neszeszerünkben. Ha napközben, sápadtnak érezzük az arcunkat, vagy hirtelen, be nem kalkulált randink lesz, ezzel a gyors kis segítséggel, rögtön életre kelhet az arcunk. Lukéj Gabi sminkmester saját kollekciójában 6 árnyalat is található. Íme a csodás színek a teljesség igénye nélkül.

gabi tükör.jpg

 

 

pirosito-lazac.jpg

pirosito-malna.jpg

 

 

pirosito-narancs.jpg

Gyönyörű árnyalatai közül mindenki megtalálja a számára megfelelő árnyalatot.. Kreol bőrűeknek a lazacos, narancsos, terrakotta árnyalatokat ajánlja Gabi, a fehér bőrűeknek pedig inkább  a rózsás, vagy málnás árnyalatokat. Én gyorsan választottam egy málnás színt, amit imádok!

http://www.lukejgabiwebshop.com/

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr225840441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...