Még hatékonyabban a pattanások ellen!

fullbeauty

Felnőtt korunkban is megesik velünk, hogy néha napján csúnya pattanás éktelenkedik reggelre az arcunkon! Nem baj gondoljuk, pár nap és elmúlik, s nyoma sem marad. Ez azonban nem mindig így történik. Gyakran marad piros, vagy barnás folt a pattanás a helyén, ami nagyon csúnya és bosszantó.

La Roche-Posay Effaclar Duo[+] 550.jpgA La Roche Posay legújabb, és sokkal hatékonyabb összetételű Efflecar Duo + krémje, nem csak a pattanások kialakulása ellen veszi fel a küzdelmet, hanem az utánuk maradó csúnya foltok ellen is hat. Egy úgynevezett Procerad TM szabadalmazott hatóanyag akadályozza meg azt, hogy a csúnya aknék után a foltok megmaradjanak.

Egy üde, gél textúrájú, könnyen felszívódó krém amit reggel és este ajánlunk használni, az Efflecar habzó arctisztítóval együtt!

Ha ilyen jellegű bőrproblémákkal küzdesz, mindenképp próbáld ki!

4199.-



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr195777908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...