A 20-as évek csillogása...

fullbeauty

Az Artdeco Glam Vintage kollekció visszarepít minket egészen  a ’20-as évek pazar, és csillogó világába. Az Artdeco sminktermékek amellett, hogy szépek és könnyű felvitelt biztosítanak bőrápoló összetevőikkel, vitaminokkal is táplálják, és ápolják az arcbőrt és az ajkak érzékeny bőrét.

 

art deco 3.jpg



Az ultra könnyű "avantgárd" Illuminating Fluid praktikus pumpás adagolóval, garantálja a bőr tökéletes és fiatalos ragyogását. Textúrájának köszönhetően felvitele könnyű, egyenletes fedést és elegáns csillogást ad az arcbőrnek. A csúcstechnológiás összetevők biztosítják a ragyogást és a tartósságot, miközben lágyítják a finom vonalakat és ráncokat. A természetes arcszín fokozása érdekében az Illuminating Fluid nappali arckrémmel, alapozóval vagy testápolóval kombinálható, miközben E vitaminnal és hialuronsavval táplálja a bőrt.  Az illatanyag-mentes "avantgárd" Glam Vintage Kompakt Púder áttetsző, könnyed csillogást ad a bőrnek. Finom por részecskék tökéletesen illeszkednek, egyenletes felvitelt garantálnak. A parabén mentes Glam Vintage Kompakt Púder alkalmas az arccsont és a szemöldök kiemelésére is. Elegáns design-ban, beépített tükörrel kapható.

 


Artdeco-Glam-Vintage-Collection-1.jpg

 

A Glam Vintage Highlighter termékek mindegyike 3 elegáns színárnyalatot hordoz magában, amelyet highlighterként vagy éppen szemhéjpúderként használhatjuk.

 

Artdeco 7.jpg

A Glam Vintage arcpirosítók elegáns csillogást adnak a bőrnek. Az arcpirosító különlegessége, hogy a szín intenzitása és tartóssága mellett, C és E vitaminnal táplálja a bőrt. Parabén és lanolin mentes, a Glam Vintage arcpirosító egy csipetnyi csillogást ad minden sminknek.A  szempillaspirál felelős a kifejező tekintetért:
az illatmentes szempillaspirál extra dús hatást, optikailag hosszabb és tökéletesen elválasztott szempillákat garantál. Természetes rizskorpa olaj kivonata minden alkalmazáskor táplálja a szempillákat.  

art deco 10.jpg

Az ajakrúzsok tartósak és intenzívek. Kandelilla, karnauba és méhviasz textúrájának köszönhetően gyengéd a bőrhöz és védi az ajkakat. És végük a kollekció kihagyhatatlan részei a szájfények. Átlátszó gél textúrájukkal, finoman csillogó részecskéikkel teszi az ajkakat még ragyogóbbá. 

artdeco 20.jpg

artdeco 11.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr545758413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...