Habos élvezetek

fullbeauty

A természet lassan felkészül téli álmára. A téli hónapok zord időjárására, a napfényhiányra és a hideg, szeles napokra testünk és lelkünk is másképp reagál. Ilyenkor még jobban esik egy kis kényeztetés. Elkezdődik a karácsonyi vásárlási hajsza is, rohanunk, és ott spórolunk az időnkkel, ahol csak tudunk. Pontosan ezért szoktam én is a zuhanyzást választani. A habfürdőzés így egy kis szertartás, napunk fénypontja lehet. Bőrünk a krémes haboktól selymesen puha lesz, a lélekmelengető óra után pedig stresszmentesebbek is leszünk. Mindenkinek szüksége van rá.

bath 3.jpg

A Dove legújabb habfürdői, gazdagon tápláló 1/4 rész hidratálókrémmel és fenséges illattal kényeztetnek.Most ők a kedvenceim. Merülj el a puha habtengerben Te is, és próbáld ki a klasszikus Dove, a fehér orchidea, a shea vaj és finom vanília vagy a mandula krém vagy a hibiszkusz lágy keverékének illatfelhőit.

dove2.jpg

dove 1.jpg

A termékek ajánlott fogyasztói ára 959 forint.



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr885646283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...