Lush Holiday 1. rész

fullbeauty

Közelegnek az ünnepek. Lassan kezdhetjük gyűjteni az ajándékokat szeretteinknek. Általában személyre szabottan szoktam ajándékokat választani, de ha van egy - két barátom, akinél ha kifogytam az ötletekből, akkor irány a LUSH! Mert az illatos csodákat, mindenki szereti...Főleg, ha szemet gyönyörködtető csomagba, vagy dobozba van belerejtve!

Most következzenek az én kedvenceim, amiket ajánlok Nektek is, ha Ti is ötlet híján lennétek. Az első a Christmas Candy Box, amit főleg Barátnőknek ajánlanék, hiszen tele van édes, rózsaszín különlegességekkel. A közkedvelt Snow Fairy tusfürdővel, egy cuki hóember alakú fürdőgolyóval,  egy Candy Mountain habfürdővel, egy Rock Star szappannal, és egy igazán csajos Popcorn ajakradírral. 

candy 33.jpg9290.-

Ha fiú, vagy férfi ismerősökről van szó, én mindig viccesre veszem a figurát. Erre jó például a Christmas Fun! A színe is zöld, fekete lévén, inkább pasis. A Fun négy az egyben: szappan, habfürdő, sampon és játék. Igazi ajándék felnőtt gyerekeknek, vagyis a pasiknak! Csak halkan megjegyzem a gyurmaszappanokból kiváló figurákat lehet kreálni...

funo-500x500.jpg2990.-

Ha vannak olyan ismerőseid, akik idén házasodtak, vagy épp friss szerelmesek, akkor ajánlom figyelmetekbe, a Christmas Kisses ajándékdobozt. A doboz tartalmaz: fogtablettát, ajakszínezőt, ajakradírt, és persze ajakbalzsamot...Szóval mindent a csókcsatákhoz!:)

kisses 3.jpg


8890.-



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr935642115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...