Jean Louis David nyereményjátéééék!

fullbeauty

jld 2.jpg

Örömmel vettük a hírt, -és voltunk személyes vendégei a megnyitónak- , hogy végre Magyarországon is megnyílt az első Jean Louis David fodrász- és szépségszalon! 1961- ben nyitotta meg első üzletét Párizsban, és az azóta több mint 1000 fodrászszalonnal működő  hálózat töretlenül a nők kényelmét és kedvét keresve működik szerte a világon. A kényelmet azért is fontos kihangsúlyoznunk, mert egyedi szolgáltatásuk: bejelentkezés nélkül is betoppanhatunk a szalonba, és garantáltan szép frizurával távozunk. Rohanó, felgyorsult, váratlan élethelyzeteket produkáló világunkban, ez a nők számára rendkívüli szolgáltatást jelenthet.

jld 4.jpg

 

Jean Louis David már a kezdetektől egyedi stílusú frizurákat alkotott, modelljeit maga fotózta, sajátos, művészi stílusban. Ő az első fodrász, akinek frizura-fotói címlapokon jelentek meg olyan jelentős női magazinokban, mint pl. az Elle vagy a Marie Claire.

jld marie.jpg

A Jean Louis David filozófiája: újra és újra megtalálni a női frizurák természetes szépségét, felfedezni minden vendégben az egyéniséget és a szépséget.

Már kezdetektől fogva óriási hatással volt a divatra. A nagy divatházakhoz hasonlóan őszi/téli, tavaszi / nyári hajkollekcióval inspirálja a fodrászokat , és persze a vendégeit.

Kollekciói megalkotásakor nem feledkezik meg a férfiakról sem…

jld 10.jpg

A 2013 /14-es kollekció neve Juke Box. A 60-as évek érintéséből, a hippi életérzésből, a lendületes Rock’ n Roll-ból és az újhullámból inspirálódik, és újra írja a zenegép számait.

 

jld 7.jpg

jld 8.jpg

 

jld 9.jpg

Ha Te is szeretnél ellátogatni a Battyányi tértől egy percre található ( Budapest 1027, Gyorskocsi utca 22-24) Jean Louis David szalonba, továbbá egyedi kényeztetést, és egy remek frizurát nyerni, nem is kell mást tenned, mint lájkolni az oldalukat (https://www.facebook.com/pages/Jean-Louis-David-Budapest/402334633199412?fref=ts) és megnyerni egy egyedi hajvágást, és szárítást! Így az ünnepek előtt, szerintünk igazán egy mesés nyeremény!

Jó játékot és persze sok szerencsét kívánunk minden kedves olvasónknak! Hajrá mndenkinek,és játékra fel!

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr755621647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...