Éjszakai megújulás...

fullbeauty

Ha kedvenc arcápolóddá vált a nyáron piacra dobott, Revalift Laser Renew a L'oréal Paris-tól, akkor biztos örömötökre szolgál a hír, hogy itt az éjszakai krém is. A lézeres éjszakai krém hármas hatással segíti a bőr éjszakai regenerálódását, hogy reggel feszesebbnek és simábbnak tűnjön az arcunk. 


andie-mcdowell-cl.jpg

Az innovatív maszk-krém textúrájának köszönhetően, a felvitel után virtuális maszkként fedi be a bőrt, és az éjszaka során folyamatosan szabadítja fel az aktív anyagokat. Hármas hatása: Simít, átalakít, helyreállít.

Ébredés után a bőr megújultnak, simábbnak feszesebbnek látszik. 1 hét rendszeres használat után, a ráncok láthatóan csökkennek, 4 hét használat után, már a bőrfelszín textúrájának állapota is tökéletes.

A krém LHA-t, hialuronsavat, és Centella Asiatica-val gazdagított növényi kivonatot is tartalmaz.

loreal-paris-revitalift-laser-renew-night-cream-overnight-skin-treatment.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr575601745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...