Maybelline nyereményjáték!

fullbeauty

Kezdődjék hát el az ígért Maybelline smink nyereményjáték, ahol csodás sminkcuccokat lehet megnyerni az őszi újdonságok közül. Azaz az összes, a képen látható újdonságot nyerheti meg két szerencsés,és ügyes versenyző! Jól hangzik nem? A feladat egyszerű: először is lájkold az oldalt (https://www.facebook.com/maybellinehungary?fref=ts)!

os 1.jpg

Majd, készíts el egy olyan őszi, és nagyon trendi sminket, amihez legalább egy Maybelline őszi sminkújdonságot használtál. Töltsd fel az elkészült sminket, a fullbeautyblog@gmail.com-ra. Pénteken a két legszebb smink - amit persze Larion Oscar sminkmester értékel – kihirdettetik! Íme egy kis segítség, ha már nem mindenki emlékezne a termékekre! Jó játékot, és főleg izgalmas sminkelést kívánunk minden lelkes versenyzőnek!

os 2.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr665557895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...