Marie Claire Fashion Days

fullbeauty


Már a Szex és New York óta tudjuk, hogy egy nagy volumenű  divathét teljesen felborzolja a divatrajongó társadalom életét. Így történt ez kicsiny hazánkban is, hiszen ezen a hétvégén tartották a Marie Claire Fashion Days-t.

s20131007_1.jpg
A nemzetközi gyakorlatnak megfelelően a tavaszi-nyári trendeket mutatták be ismert és számomra kevésbé ismert hazai tervezők. IIyen volt például: Abodi Dóra, Nora Sarman, a Nobu, vagy Borbély Alexandra. Különlegesség volt, hogy a tervezők ruháiban ismert és kedvelt hazai celebek is felvonultak a kifutón: Dobó Kata, Várkonyi Andrea, Epres Panni, Lakatos Márk, vagy Görög Zita is. De nem szaladnék még ennyire előre az eseményekkel, mert a divatbemutató előtt abban a fantasztikus élményben volt részem, hogy a backstagbe is bepillanthattam, mi több, fotókat is készíthettem, amit most veletek is megosztok.

s20131007_2.jpg
Az esemény vezető sminkese Larion Oscar volt, a Maybelline hazai sminkmestere, aki a tőle megszokott profizmussal és nyugalommal sminkelte gyönyörűvé a modelleket, és a hírességeket. A smink- és frizurakoncepciót egyébként a Marie Claire Fashion Days stábja határozta meg, és egy tavaszi-nyári Fendi sminkre és Donna Karan frizurára esett a választásuk, tudtam meg Oscartól.

s20131007_3.jpg
s20131007_4.jpg
s20131007_5.jpg
A sminkekhez Oscar természetesen Maybelline termékeket használt, köztük a legnagyobb őszi újdonságot, a kétvégű Big Eyes Power Lashes-t,ami mostanság az én kedvenc spirálom is!



s20131007_7.jpg
A zártkörű divatshow 21.00-kor végül elkezdődött, ami fantasztikus élmény volt!

s20131007_8.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr205556128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...