Ajaktöltés ajándékba!

fullbeauty

Az egyre korszerűbb töltőanyagoknak köszönhetően az ajkak volumene rendkívül jól növelhető, a kontúrja pedig szépen kihangsúlyozható. A megjelenés, anélkül, hogy túlzásokba esnénk, kifejezetten szexissé változtatható. A teltebb, duzzadt ajkak szebbé varázsolhatják arcodat.

rozsos játék.jpg

Ha te is ezek közé a hölgyek közé tartozol,akik szeretnének picit dúsabb, teltebb ajkakat, vegyél részt a Dr Rozsos Szépségklínika és a Full Beauty közös játékában, ahol 3 szerencsés játékosnak varázsolják, ízlésesen dúsabbá az ajkait. Nem is kell mást tenni, mint lájkolni az oldalt, (8https://www.facebook.com/DrRozsosSzepsegklinika?ref=ts&fref=ts) és máris jók az esélyeid, hogy még a nyáron csodás, szexi ajkakkal hódíts! 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr685426192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...