Ragyogó nyereményjáték!

fullbeauty


Mi Nők ragyogásra vágyunk egész nap. Ha lehetne, azt szeretnénk, hogy sose legyenek sötét karikák a szemeink alatt, fáradtságra utaló kisebb szarkalábak az ajkaink körül, elkenődött szemfesték-nyomok egy fontos randin. De ezt mindannyian megtapasztaltuk, hogy sajnos nem így van! Pont ezekre a kis krízis helyzetekre találta ki az Yves Saint Laurent a Touche Éclat highlighter-t, amely engem is sok helyzetben megmentett már, hiszen a termék egy igazi gyorssegély a bőrnek. Egy pár fotóval szeretném is Nektek illusztrálni, hogy milyen helyzetekben tudtam én a Touche Éclat-ot használni.

s20130605_1.jpg
s20130605_2.jpg
s20130605_3.jpg
s20130605_4.jpg

Fotó:   KÁNTOR KATALIN KATALINKANTORPHOTOGRAPHY
Smink: LARION OSCAR MAKE UP ARTIST
Haj:     HORVÁTH ROLAND HAIR STYLIST 

Helyszín: Robinson Restaurant (https://www.facebook.com/RobinsonRestaurant?fref=ts)


A poszt viszont nem csak erről szól, és már biztosan türelmetlenül várjátok, hogy mire megy ki most a játék! Na nem is csigázlak tovább Titeket, elárulom. A Full Beauty és az YSL roppant kíváncsi arra, hogy Ti milyen helyzetekben, vagy szituációkban kapnátok elő ezt az "ikonikus" szépség gyorssegélyt a neszeszeretekből. A legkreatívabb ötleteket írójának nyereménye természetesen egy 2-es árnyalatú Touche Éclat highlighter lesz. A fantasztikus ötleteket a fullbeautyblog@gmail.com-ra várjuk! Jó játékot, és sok - sok csodás ötletet kívánunk Nektek! Hajrá!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr935345679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...