Friss nyereményjáték!

fullbeauty


Sziasztok Full Beauty olvasók! E heti nyereményjátékunkban friss leheletet nyerhettek! Bizonyára sejtitek, hogy az I love Fresh  fogkeféről van szó, amely víz nélkül is használható, elfér a táskádban, vagy akár a neszeszeredben is. Speciális sörtéjű kefe, mentolos fogkrémmel, víz nélküli használat - egyszerűen szuper! Pár perc csupán, és kész is  a tökéletes mosoly, a friss lehelet, kínos helyzet kizárva. Egyszerűen imádom ezt a terméket,és úgy gondoltuk Ti is szívesen kipróbálnátok!


i love.jpg

A feladat egyszerű: lájkold az oldalt(https://www.facebook.com/pages/I-love-fresh/482298721838024?ref=ts&fref=ts) és oszd meg a posztot sok- sok ismerősöddel, hogy mindenkinek friss legyen a lehelete! 5 szerencsés játékos nyerhet és tesztelhet is sok-sok fogkefét! Ne feledjétek, a jelszó: I love fresh!:) Jó játékot, sok sikert kívánunk!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr425321138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...