Hódolat a modern nőknek!

fullbeauty


Örömmel jelentjük be, hogy május 17-én, pénteken bemutatták az új Giorgo Armani női illatát, több mint 150 külföldi újságíró előtt. Az esemény a tervező milánói központjában, a Via Borgonuovo 11 alatt kapott helyet. Giorgo Armani a következőt mondta az illatról:” A „SI” az én hódolatom a modern nők előtt-ellenállhatatlan kombinációja az eleganciának, erőnek és a lélek függetlenségének.” A tájékoztatót egy exkluzív koktél party követte az Armani / Privé-ben. Cate Blanchett, az illat nagykövete, szintén jelen volt az eseményen.

i20130523_1.jpg
A színésznő ismert a természetes, kifinomult eleganciájáról és régi kapcsolata van a tervezővel, akinek csodálja munkásságát. Ő is lelkesedésének adott hangot a SI-vel kapcsolatosan, ami erős, ám mégis nőies nőknek szánt illat. Az alakalomra Cate Blanchett fehér blézert és mellényt viselt fekete nadrággal, melyek az Armani kollekcióból származtak.



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr715314695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...