Egzotikus nyár

fullbeauty


Megérkezett a Guerlain új Terracotta nyári kollekciója, amely pillanatok alatt egzotikus, napsütötte árnyalatot varázsol arcunkra,  és sugárzóan bronzos sminkeket készíthetünk vele.

s20130430_1.jpg
Titkos formulájának köszönhetően a sminkelt arcbőr természetes ragyogásának záloga a "négy évszak" bronzosít, mellyel csodás sminkeket készíthetünk. Hat különböző árnyalatából mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Az egész napos tartás garantált.

s20130430_2.jpg
A Terracotta Skin korrektor és alapozó, púderes krém állagának köszönhetően lehetővé teszi, hogy egy lépésben hibátlanná varázsoljuk arcbőrünket. Rugalmas részecskéi a különböző irányból érkező fényhatásokat megtörik, így matt, bársonyos felület hatását keltve az arc vonalainak finomabb tökéletlenségei kevésbé válnak észrevehetővé.

s20130430_3.jpg
A Terracotta Sun Scrub hatékonyan véd a napozás vagy szoláriumozás során, korai használatával felkészíti bőrünket a napsugarakra, de abban is segít, hogy konzerválja annak barnaságát. 
A siker titka a hármas hatásban rejlik, vízzel érintkezve az olaj alapú gél hidratáló tejhez hasonló módon ápolja bőrünket, masszírozás hatására segít eltávolítani az elhalt hámsejteket, miközben bársonyosan puhává varázsolja és megőrzi bőrünk egyenletes napsütötte bronzos ragyogását.

s20130430_4.jpg
A Terracotta Sun szérum hűséges társunk lehet az idei szezonban, használatával garantált a hosszan tartó bronzos szín. Néhány csepp elegendő a mézszínű folyadékból, hogy barnító hatását élvezhessük. A készítmény bőrünket is táplálja, serkenti a természetes melanin termelést, míg bőrnyugtató összetevői komplex módon hidratálják és puhává varázsolják bőrünket.



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr95258784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...