Sminkelj úgy mint Palvin Barbi, és teszteld le a Blackbuster-t!

fullbeauty

 


Palvin Barbara ismét káprázatos a L’Oréal Paris Blackbuster szemhéjtus arcaként! Barbi vadító rockerként, lenyűgöző, szívdöglesztő szemsminkkel pózol a kamerák előtt!

s20130408_1.jpg
Ha te is szeretnéd megtudni a titkot, sminkeld így a szemed :

A szem kiemelését kezdjük a szemzugtól a mélyítő vonal felé és folyamatosan haladjunk kifelé. A szem külső széléhez érve ívesen alakítsuk ki a vonalat, majd kössük össze az alsó szempillatővel úgy, hogy a szemzugban találkozzon a két vonal. Ha megvan a kívánt forma, satírozzuk be a körülhatárolt területet - és kész is a merészen ívelt szem. Használd a L'Oréal Paris Super Liner Blackbuster stabil hegyű szemkiemelő tust, mely egyenletesen adagolja a festéket, vízálló és 24 órás tartósságot garantál. Intenzív fekete színe a merész szemhangsúly tökéletes kelléke. A szem hangsúlyának intenzitását a False Lash Wings szempillaspirál garantálja.

És most jön a meglepetééés!
A L'oreal Paris felajánlásával 5 szerencsés olvasónk, megnyerheti és tesztelheti a terméket! A játék feltétele: lájkold a Full Beauty oldalát (https://www.facebook.com/pages/Full-Beauty/133104466738513?fref=ts) és oszd meg a poszot sok- sok barátoddal!

s20130408_2.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr35212333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tiborné Bojtar 2013.04.13. 12:30:28

nagyon szeretem ezt az oldalt, mert mindig a kevemre való dolgok vannak itt

fullbeauty 2013.04.19. 00:01:17

@Tiborné Bojtar: Kedves Bojtár Tiborné! Köszönjük kedves szavait!:)Üdvözlettel a Full Beauty

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...