Közeleg az Anyák napja...

fullbeauty

Ha azon töröd a fejed, hogyan tudnád új módon kifejezni Édesanyád iránti szeretetedet anyák napján, a Lush segít ebben is! Minden Anyuka és minden pénztárca számára van kínálat, valami nagyszerűt: választhatsz egyetlen terméket, vagy akár egy kalapdobozt is, tele luxuskényeztetésekkel – így biztosan örömet szerezhetsz a legfontosabb nőnek az életedben.

Az anyák napi választékot idén is színesítik a limitált szériás többször használható habfürdők. Mindhárom változat pálcán kerül forgalomba, így könnyű velük köröket leírni a kádban, hogy finom illatú, bőrpuhító habhegyek keletkezzenek. A habvarázslat után félre lehet tenni őket, hogy kiszáradjanak és készen álljanak az újabb használatra (egy termék akár hat fürdőre is elegendő lehet). Mondd anyukádnak, hogy helyezze magát kényelembe, amíg te készítesz a számára egy csodás, meleg fürdőt. Az általa választott habfürdőt mártsd a kád vizébe, írj le vele néhány kört, és máris jelentheted, hogy a fürdő előállt.

tulip mum.jpg

A Mun Tulip: egészen különleges, mert ínycsiklandó csokis-narancsos illata van, egy kis grapefruit- és bergamottolajjal megbolondítva. A citrusok illata jókedvre derít, a kakaó és a tonka pedig szívmelengetően megnyugtató hangulatot áraszt.

the mum.jpg

The Mum: napsárga, vidám habfürdővirág a narancs, a zöldcitrom és a boróka vidám illatával. S hogy a tavaszi hangulat teljeses legyen, az illat egy kicsit emlékeztet a frissen vágott fűére.

madame butterfly.jpg

A Madame Butterfly helyes kis rózsaszín pillangó, melyet a rózsakivonat és a rózsaolaj illata lebeg körül. A rózsaolaj nagyon jót tesz a bőrnek! Van benne néhány csepp citrom és egyiptomimuskátli-olaj is, ami bőrkiegyensúlyozó hatású. A kakaó- és sheavaj pedig simává és puhává teszi a bőrt.



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr205204872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...