Time Plat nyereményjáték: utazz velünk újra a jövőbe!

fullbeauty


Minden embert izgat a nagybetűs jövő kiszámíthatatlansága. Minden ember szeretné tudni, hogy a jövőre vonatkozó tervezett vágya be fog-e teljesülni: csodás alak nyárra, esküvő a vőlegényeddel, mesés nyaralás valami egzotikus tájra, vagy egyszerűen egy jó buli a rég nem látott barátokkal. Erre jó a Time Plat. Le tudod foglalni vágyaid időpontját, és megtudod nézni, hogy sikerült-e? Van ennél motiválóbb? Szerintünk nincs. Főleg, ha még van nyeremény is hozzá! A mostani játékunkat az YSL Forever Youth Liberator bőrápolási családja támogatta meg!

i20130328_1.jpg
A játék egyszerű: elsőként lájkold a Time Plat facebook oldalát: (https://www.facebook.com/pages/Time-Plat/333925206707695?fref=ts), majd regisztrálj a www.timeplat.com  oldalon foglalj időt, és tölts fel egy fotót arról amire vágysz a jövőben. Profil képet itt is csinálj magadnak, hogy ismerőseid megtaláljanak, és kommentálják vágyaidat! És mi az amit nyerhetsz? Egy fantasztikus YSL Forever Youth Liberator arcápoló szérumot, amely szinte megállítja a idő múlását az arcodon!  Engedj utat vágyaidnak, és álmodd meg képekben mit szeretnél a jövőben! Jó játékot kívánunk mindenkinek!

i20130328_2.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr345178615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...