Mindent a fogékszerekről...

fullbeauty


Nagy divat manapság a fogékszer. Rengeteg híresség, celeb viseli őket. Sokan azonban ódzkodnak feltetetni, mert sokféle hírek keringenek erről a csupán esztétikai beavatkozásról.

e20130325_1.jpg
A fogékszer felrakása nem tart tovább néhány percnél, és nem jár semmiféle kellemetlenséggel, fájdalommal. Fúrást nem igényel. A felragasztása során a fog nem károsodik, a fog szövetéből a ragasztás előtt nem kell anyagot elvenni. A fogékszereket olyan speciális rögzítő eljárással teszik a fogak felszínére, melyek alkalmasak arra, hogy a fog károsítása nélkül eltávolíthatóak legyenek bármikor.

A felhelyezéshez használt anyagok nem ártalmasak a fogra nézve, nem károsítják a zománcot. Felrakása után akár évekig is megőrizhető a helyén. Tartóssága egyénenként változik. Az ékszer fogpótlásra egyaránt felhelyezhető. Az ékszer viselhető akár egy buli erejéig is vagy akár több évig is.

Van azonban néhány fontos tudnivaló a felrakás után:

- Az ékszert megérinteni, játszani vele nem szabad.

- Egy óráig ne együnk semmit.

- 12 óráig nem szabad az ékszerrel díszített fogat mosni.

- Inni szabad.

- Néhány napig „idegentest” érzetünk lehet az ékszer miatt,mely rövid időn belül elmúlik.

A legjobb hely amit ajánlani tudunk, ha fogékszerre vágytok:
https://www.facebook.com/pages/Denta-Natura/577419008937794?fref=ts

És végül egy kis Húsvéti meglepetés: a fogékszereket kedvelők között 10 db fogékszert sorsolunk ki egészen április 3-ig a Denta Natura felajánlásával! A nyereményhez nem is kell mást tenned mint lájkolni az oldalukat amit a fenti sorban megtalálsz! Sok szerencsét és jó játékot kívánunk!:)

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr695171720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...