Ívelt, szexi és nagyon cool!

fullbeauty


Az új NYC Big Bold Curl szempillaspirál segítségével kihozhatod a maximumot tavaszra a pilláidból. Minden egyes szempillát tökéletesen bevon a különleges formula, még azokat is, amik létezéséről nem is tudtál. Már egyetlen húzással is többszörösére növelheted pilláid látszólagos mennyiségét. Nincsenek csomók, csak abszolút drámai hatás. A szempilláid tökéletesen íveltek, még a szemzugban is.

s20130323_1.jpg
A Big Bold Curl göndörítő szempillaspirál nem csak megsokszorozza és dúsítja pilláid, hanem szuperül meg is emeli azokat. Legalább 99%-al íveltebb pillákat érhetsz el vele, melyek így magasabbra és magasabbra ívelnek, egészen New York City tiszta kék egéig. Az eredmény olyan nyílt tekintet, amit még New York sztárjai is megirigyelnek. Az ilyen csodálatos szempillák soha nem mennek ki a divatból. Időtlen, mint a Nagy Alma szépsége.

A már-már túlméretezett vastag kefe a siker kulcsa. Olyan mértékben dúsítja és íveli a szempillákat, amire álmodban sem gondolnál. Nem kell millió réteget felvinned egymásra, éppen csak annyit, amivel eléred a kívánt hatást.

Most már tökéletesek a szempilláid és ez akár 16 órán keresztül is így maradhat. A reggel 8 órai kávétól egészen az éjféli koktélig biztos lehetsz benne, hogy a festék nem kenődik el és nem pereg le. A terméket bőrgyógyászok és szemészek tesztelték, garantáljuk, hogy nem káros a szemre, sőt, kontaktlencsével is használhatod.



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr645164228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...