David a stílusteremtő

fullbeauty


David Beckham a kivételes stílus és ízlés megtestesítője. Mértéktartó, modern és férfias is egyszerre.  David laza nagyvárosi stílusa ihlette új, limitált kiadású illatát: az Urban Homme-t. A parfümből nyugodt elegancia árad, ez a zöldjegyekben gazdag, fűszeres-gyümölcsös illat korunk férfiideáljának tökéletes kifejezése az illatok nyelvén.

p20130322_1.jpg
David új illatáról így nyilatkozott: „Éveken keresztül formáltam, alakítottam saját, egyedi stílusomat, aminek egyik gyümölcse lett az Urban Homme. Visszafogottan férfias parfüm, a szarvasbőr illatának megidézése kitűnő kiegészítője annak az elegáns megjelenésnek, amire mindig törekeszem. Remélem az Urban Homme bátorságot önt a férfiakba, hogy magabiztosan alakítsák ki egyéni stílusukat.”

Az illat a mandarin, a ropogós zöldalma és a kakukkfű illatával nyit, amelyek felerősítik és felpezsdítik az érzékeket. Az erőteljes levendula, a leheletnyi viola és egy kevés ananász meglepő kombinációja azonnal felkelti a figyelmet. Ezt fokozza az ámbra, a szarvasbőr és a cédrus forró, érzéki kombinációja.

Az élmény összességében friss, elegáns és csábító, pont, mint maga David.

p20130322_2.jpg
Az  Urban Homme fényűző dobozban és üvegcsében kerül a forgalomba. A limitált kiadás színei a bronz és a mattvörös, amelyek kombinációja visszafogott, mégis energikus hatást kelt.



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr285162125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...