A bioruha nem zsákruha!

fullbeauty


Amikor első gyermeked megszületik, egy anyatigrissé változol! Minden mozdulatod, sőt még a gondolkodásmódod is megváltozik. Másképp lépsz le a zebrára, kétszer is meggondolod mit és hol vásárolsz. Úgy gondoltuk egyre több anya válik "öko anyává". Lecseréljük a kozmetikumokat natúr, esetleg házi szappanokra, a mosógélt öko mosódióra vagy mosógélre, majd tisztítószereinket vegyszermentesre, környezetbarátra. Nekünk már fontos, hogy minél kisebb legyen az ökológiai lábnyomunk. Maradjon ivóvíz gyermekeinknek is.
Sőt az élelmiszerekben is keressük a hazai, idény gyümölcsöket, zöldségeket, majd házilag készítünk ételeket. Miért ne változna meg a gyerekruhákhoz való viszonyunk? Az ő finom kis bőrük még érzékenyebben reagál a vegyszerekre! És hogy miért ez a poszt témája? Mert rátaláltam egy zseniális bio gyermekruha márkára, amibe beleszerettem! Remélem Nektek is tetszeni fog. A nevük: Greengooroo!

e20130322_1.jpg
e20130322_2.jpg
A Greengooroo 2010-től forgalmaz biopamut gyerekruhákat újszülöttől 10 éves korig. A svéd DUNS márka uniszex gyerekruhái, utánozhatatlanul skandináv, vidám színek és minták kavalkádja. A bodyk, rugdalózók, pólók, ruhák 100%-ban minősített biopamutból készülnek a festés és kikészítés során is bőr- és környezetbarát eljárásokat alkalmaznak. Ruháik, fantasztikusan puhák, a babák kényes bőrének és akár az ekcémás, allergiás gyerekeknek is a legjobb választás. És akkor következzenek modellek! Minket meggyőztek!

e20130322_3.jpg
e20130322_4.jpg
e20130322_5.jpg
e20130322_6.jpg
e20130322_7.jpg
e20130322_8.jpgA modelleket jelenleg a 2in1 Kismamaruha boltban tekinthetitek és vásárolhatjátok meg!

https://www.facebook.com/kismamaruha?fref=ts 

A Greengooroo FB oldala:https://www.facebook.com/#!/greengooroo.bioruhak?fref=ts



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr175162831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...