NaraCamicie nyereményjáték 2. forduló!

fullbeauty


Úgy gondoltuk nem túl igazságos, hogy mindig csak Hölgyeknek van nyeremény a játékok során. Éppen ezért mától egy, - a képen  látható - NaraCamicie férfi modellt lehet megnyernie egy szerencsés olvasónknak.

e20130311_15.jpg
A játék feltételei a következők:

Lájkold a NaraCamicie oldalát: (https://www.facebook.com/#!/pages/Naracamicie-Budapest/460261325413?fref=ts)

A NaraCamicie Facebook oldalán a Fénykép albumok között keresd meg a „KATALÓGUS 2013 Tavasz-nyár” albumot és oszd meg. Kérd meg legalább két ismerősödet, hogy ők is osszák meg az albumot. A te nevedet és a két ismerősöd nevét (akik megosztották az albumot) küld el a fullbeautyblog@gmail.com-ra Ezzel benevezel a sorsolásra és megnyerheted a márkás NaraCamicie inget. Amennyiben további két ismerősöd is megosztotta az albumot, akkor ismét elküldheted az ő nevüket a tiéddel együtt, így dupla eséllyel indulhatsz a nyereményért! Egy szerencsés pedig ismét nyer!

Neked is tetszenek a stílusos olasz ingek, blúzok? A NaraCamicie Online Shopban a teljes kollekciót megtekintheted, sőt meg is vásárolhatod!

www.naracamicie.hu

Jó játékot, sok sikert kívánunk Mindenkinek!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr975135294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...