Vége az állatkísérleteknek, a Body Shop nyert!

fullbeauty


a20130311_1.jpg
Ma egy fantasztikus sajtótájékoztatón vettem részt a Body Shop jóvoltából délután az Aréna Plaza-ban. A The Body Shop és a Cruelty Free International kampányúttörői 20 évi mozgalom után végre ünnepelhettek! Több mint 20 éves kampányharc után a The Body Shop és a Cruelty Free International non profit szervezet velünk együtt boldogan ünnepelhette, hogy véget érnek a kozmetikai termékeken végzett állatkísérletek Európában.

Ez a győzelem azt jelenti, hogy 2013. március 11-ét követően kizárólag állatokon nem tesztelt kozmetikai termékeket és összevetőket lehet csak értékesíteni az Európai Unió területén. A The Body Shop mindig is harcolt az állatkísérletek ellen, és ezt a történelmi jelentőségű hírt arra fogjuk használni, hogy a Cruelty Free International szervezet munkáját továbbra is támogatva együtt felhívjuk a világ figyelmét a globális tilalom bevezetésére. Ennek érdekében aláírásgyűjtést szerveztek, hogy tiltsák be a kozmetikai célú állatkísérleteket!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr405128856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...