Varázslatos olajok

fullbeauty


Az illóolajos kezeléseket kellemes illatuk, és selymesítő hatásuk miatt kedvelik, és persze azért mert  bámulatos eredményeket mutatnak a bőrápolásban. Mi ki is próbáltuk!

a20130214_1.jpg
Mivel minden bőrtípusnak más és más az igénye, éppen ezért 18-féle növényi kivonat és öt illóolaj-koncentrátum áll a kozmetikus rendelkezésére, hogy azok nagyszámú kombinációjával kezelhesse a különböző bőrtípusokat. A kezelés során a bőrünket először alaposan letisztították és előkészítettékk, majd a nyugtató masszázs következett pontnyomó mozdulatokkal és esszenciális olajokkal. Ezt követően egy növényi koncentrátumos arcmaszkot is  kaptunk, a kezelés pedig nappali ápolással zárult. Isteni élmény volt. Ezt a kezelést is ajánljuk figyelmetekbe!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr615080547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...