High Tech a szépségápolásban is!

fullbeauty


Így a tél vége felé, a kevés szabad levegőn töltött idő hiánya miatt gyakran érezzük bőrünket: fakónak, rugalmatlannak, és mérgekkel telítődöttnek. A tükörbe nézve, én is ilyennek láttam saját bőrömet, ezért fel is kerestem a kedvenc szépségszalonomat a Next Premium Club-ot. Örömmel hallottam, hogy egy teljesen új Carita kezelésük van, ami pont visszaadja a bőr rugalmasságát, és egyben méregteleníti a szöveteket is. A kezelés azonban nem manuális, hanem egy igazi XXI. századi ultramodern és kifinomult egyedülálló módszer: a Carita  Cinetic Lift Expert. A kezelés egy csúcstechnológiás elektrofizikai készülékkel dolgozik, ami rendkívül könnyen kezelhető. Nem is volt kérdés, hogy meg kell tapasztalnom.

a20130210_1.jpg
De ejtsünk néhány szót a kezelésről. A mikroáram egyik rendkívül jótékony hatása, hogy elősegíti a bőr oxigénellátását, és elősegíti a hatóanyagok felszívódását. Az ultrahang úgy hat, mint egy mikromasszázs, mivel másodpercenként 28-32 000 rezgést fejt ki. Ennek következményeként mélytisztító hatása van. Másik kiváló tulajdonsága, hogy  ösztönzi a bőr elasztin és kollagén termelődését. Az ultrahangos kezelés kiegészül egy fényterápiával is, amely mindenképp egy egyedülálló újítás. A LED-es fényterápia a bőr felszínén hat, a  32  kHz pedig a bőr mélyebb rétegeibe juttatja a hatóanyagokat. Fontos megemlíteni, hogy a LED fény nem termel hőt, ezért nem okoz a bőrben szöveti károsodást.

a20130210_2.jpg
A mikroáramos kezelés fő "kelléke" egy ezüst szálból szőtt kesztyű, ami valóban futurisztikus kinézetű. A kezelés végén azt éreztem, bőröm teljesen megújult, egyenletes, feszes, és ragyogó lett. Az eredmény rögtön látványos, de a hosszútávra egy 5 alkalmas megújítást nagyon meghálál a bőrünk. A tavasz megérkezése előtt minden olvasóm figyelmébe ajánlom.



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr845073221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...